INDONESISCHE SPECIALITEITEN GEMBIRA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 293 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indonesische specialiteiten Gembira. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 14:10 Kleine portie voor je geld en er zat totaal geen saus bij o.a de rendang. Buiten dat ook niet lekker. 1ste en laatste keer, kan je het beter zelf maken.
4 apr 2024 om 19:57 Eten was goed alleen de pisang was koud en deeg niet gaar. Jammer
14 mrt 2024 om 17:36 Eten was koud. En niet iets wat je typisch Indonesisch eten zou noemen. Magnetron beschrijving toch nog maar eens goed bestuderen....
31 jan 2024 om 22:50 Dames schotel met saté yakitori besteld. Wederom voor de 2de keer geen saté bij de bestelling, geen tofu en geen ei terwijl je hiervoor wel betaald.
27 jan 2024 om 16:50 Dit is niet de eerste keer dat ik hier iets bestel
23 nov 2023 om 19:13 Lekker gegeten bedankt weer echt super eten
2 nov 2023 om 23:28 Het eten was lauw en de sateh zat er niet bij.
18 okt 2023 om 15:46 Kwaliteit van het eten is goed. Alleen zijn sommige gerechten een beetje te vettig. Daarnaast was het eten gedeeltelijk koud, vermoedelijk door opwaming in de magnetron. Dat is erg jammer.
23 sep 2023 om 0:08 Normaal vind ik het eten lekker, deze keer vind ik niet lekker. De nasi vind ik niet lekker . De vlees was weinig en droog. De boontjes vind ik wel lekker.Ik vroeg gele rijst krijg ik nasi. Deze keer ben ik niet tevreden. Lumper vind ik wel lekker.
20 sep 2023 om 16:53 Ten eerste heb ik nog nooit zo lang gewacht op mijn bestelling...En veel sambal in het eten maakt het nog niet Indonesisch!....
14 sep 2023 om 21:51 Kleine porties in verhouding met wat het kost, jammer. Was wel lekker eten.
10 sep 2023 om 13:34 Erg lekker, wel jammer dat de menu's in één bakje zitten waardoor de sauzen vermengen. Maar bovenal is dit aangenaam anders dan wat je bij chin/indische restaurants krijgt